Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolejna zapiekanka z aromatycznymi dodatkami.
2 | Kilogramy |
ziemniaki
|
|
300 | Gramów |
Kiełbasa podwawelska
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
300 | Gramów |
ser żółty
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
Fasola czerwona
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka ostra
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |