Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolejna wersja zapiekanki ziemniaczanej. Tym razem w pikantnej, meksykańskiej odsłonie.
1.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
300 | Gramów |
Fasola szparagowa
|
|
600 | Gramów |
wieprzowina łopatka
|
|
150 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa typu vegeta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |