Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna zapiekanka, która świetnie komponuje się z sosem pomidorowym lub grzybowym.
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
kminek
|
|
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
Kajzerki
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Dekagram |
ziemniaki
|
|
60 | Dekagramów | ||
25 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
15 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |