Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zapiekanka z wołowiną i warzywami pod ciastem francuskim brzmi kusząco? Sprawdź to, przyrządzając nasz sprawdzony przepis na tą potrawę. Pokrój mięso, cebulę i marchewkę. Podsmaż wszystko na patelni, zalej szklanką wody i duś około 30 minut. Pokrój pieczarki i dodaj je do wołowiny, zalewając sosem Łowicz. Gdy mięso będzie miękkie, dodaj groszek. Gdy wszystko się już ładnie zarumieni, wypełnij farszem foremki i przykryj je ciastem francuskim. Zapiekaj do 20 minut.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Łopatka wołowa
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki | ||
200 | Gramów |
Groszek zielony mrożony
|
|
4 | Sztuki |
pieczarki
|
|
1 | Opakowanie |
arkusz ciasta francuskiego
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |