Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie serów prawie zawsze tworzy genialną całość. Tak właśnie jest w przypadku naszego wyjątkowego przepisu na makaronową zapiekankę z trzech serów - ricotty, mozzarelli oraz parmezanu. Palce lizać!
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
300 | Gramów |
Ser ricotta
|
|
100 | Gramów |
mozzarella
|
|
100 | Gramów |
parmezan
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżka |
mleko
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |