Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna mięsno - grzybowa zapiekanka. Podawać z ziemniakami lub z kluskami śląskimi.
8 | Sztuk |
Podudzie z kurczaka
|
|
40 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
15 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa do kurczaka
|
|
150 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
1 | Łyżeczka |
Czosnek granulowany
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
olej
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |