0

Składniki

2 Łyżeczki
olej
2 Sztuki
bułka
1 Sztuka
cebula
60 Dekagramów
pieczarki
20 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę kroimy w piórka,pieczarki w plasterki i smażymy na oleju. Doprawiamy do smaku.Bułki kroimy na połówki, smarujemy masłem. Nakładamy pieczarki,posypujemy starty żółtym serem.Zapiekamy do rozpuszczenia się sera.

Opis

Moja ulubiona zapiekanka.

Podobne przepisy

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Leczo wegetariańskie

Łatwy Do 40 min
Leczo wegetariańskie

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz
Bigos świąteczny

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!