0

Składniki

2 Łyżeczki
olej
2 Sztuki
bułka
1 Sztuka
cebula
60 Dekagramów
pieczarki
20 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę kroimy w piórka,pieczarki w plasterki i smażymy na oleju. Doprawiamy do smaku.Bułki kroimy na połówki, smarujemy masłem. Nakładamy pieczarki,posypujemy starty żółtym serem.Zapiekamy do rozpuszczenia się sera.

Opis

Moja ulubiona zapiekanka.

Podobne przepisy

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Leczo wegetariańskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Leczo wegetariańskie

Pikantny gulasz z mięsa z łopatki wieprzowej w ketchupowej o...

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pikantny gulasz z mięsa z łopatki wieprzowej w ketchupowej odsłonie

Polędwiczki z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Spaghetti

Przepis
Średni Do 1 godz
Spaghetti

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!