Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zapiekanki z makronów Lubelli, mięsa i warzyw są bardzo lubiane w mojej rodzinie. Koniecznie dobrze doprawione i zapieczone pod beszamelem i startym serem.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
imbir
|
|
1 | Sztuka |
puszka mieszanki marchewka+groszek
|
|
1 | Sztuka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
3 | Łyżki |
SOS SOJOWO-GRZYBOWy
|
|
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna
|
|
1 | Łyżka |
gałka muszkatołowa
|
|
40 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
45 | Dekagramów | ||
25 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
5 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |