Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwielbiam szpinak, a także makarony pod każdą postacią, więc połączenie tych składników zapieczonych pod beszamelem to miód na podniebienie.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
250 | Gramów | ||
20 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
Koper
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
0.25 | Szklanki |
śmietana
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
szpinak mrożony
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |