Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do zapiekanki idealnie pasuje kiełbaska najlepiej wędzona w całej kuchni wtedy ślicznie pachnie, ale ja tym razem nie miałam więc zrobiłam w wersji bez mięsa.
10 | Sztuk |
Dkg ser żółty
|
|
20 | Sztuk |
Śmietana kremówka
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Sztuki | ||
80 | Sztuk |
kapusta kiszona
|
|
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Kilogram |
ziemniaki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Świeżo starta gałka muszkatołowa
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |