Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zapiekanka z kalafiora to dobry pomysł na szybki i smaczny obiad. Najlepiej smakuje na gorąco.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
kalafior
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
śmietana
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
koperek
|
|
10 | Dekagramów |
szynka
|
|
10 | Dekagramów |
boczek
|
|
10 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |