Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gdy zostanie nam indyk z obiadu, wystarczy połączyć go z grzybami lub pieczarkami i ziemniakami, aby wyczarować pyszny obiad w duchu #zerowaste.
300 | Gramów |
Filet z indyka
|
|
250 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
50 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka | ||
0.25 | Sztuki |
feta
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
250 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
1 | Łyżka |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |