Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zapiekanka rybna to znakomity plan na szybki, smaczny i pożywny obiad. Zapiekanka z ziemniakami, morszczukiem i chrzanowym sosem idealnie sprawdzi się na świąteczny stół.
0.5 | Kilograma |
ziemniaki ugotowane
|
|
200 | Gramów |
FILETY Z MORSZCZUKA
|
|
1 | Łyżeczka |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
Posiekana natka pietruszki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
2 | Łyżki |
parmezan
|
|
sos: |
|||
0.75 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |