Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
AUTOR: Wesoła Kuchnia http://wesolakuchnia.blogspot.com/2017/08/zapiekanka-makaronowo-migdaowa_22.html
1 | Szklanka |
migdały
|
|
3 | Szklanki |
woda
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
budyń waniliowy
|
|
4 | Łyżki |
Cukier trzcinowy
|
|
200 | Gramów |
borówki
|
|
300 | Gramów |
Jeżyny
|
|
2 | Łyżki |
migdały obrane
|
|
1 | Pęczek |
mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |