Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z książki Katarzyny Pośpieszyńskiej "Kuchnia zdrowego serca"
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
tymianek
|
|
2 | Szklanki |
pieczarki
|
|
2 | Szklanki |
Twaróg chudy
|
|
3 | Szklanki |
Ryż brązowy
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
2 | Łyżki |
parmezan
|
|
2 | Łyżki |
nasiona słonecznika
|
|
25 | Dekagramów |
szpinak mrożony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |