Zapiekane pory pod beszamelem

m7
Zapiekane pory pod beszamelem

0

0 / 0

wspaniałe danie dla wegetarian:)

3

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

1 szkl. sos beszamel

1 szkl. ser żółty

0.50 kg por

Przygotowanie


1

pory porcjujemy na kawałki 15-20 cm w zaleśności jakie mamy naczynie bierzemy tylko dolna cześć pora układamy w naczyniu i zalewamy sosem beszamelowym przepis mam dodany wcześniej :) na koniec sypiemy żółty start ser wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 20-30 minut

2

Smacznego

Wartości odżywcze na porcję


Energia

280

kcal

Białka

17

gram

Węglowodany

12

gram

Tłuszcze

19

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły