Zapiekane pory pod beszamelem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zapiekane pory pod beszamelem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976183593.jpeg&w=3840&q=75)
wspaniałe danie dla wegetarian:)
0
0 / 0
wspaniałe danie dla wegetarian:)
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szkl. sos beszamel
1 szkl. ser żółty
0.50 kg por
Przygotowanie
1
pory porcjujemy na kawałki 15-20 cm w zaleśności jakie mamy naczynie bierzemy tylko dolna cześć pora układamy w naczyniu i zalewamy sosem beszamelowym przepis mam dodany wcześniej :) na koniec sypiemy żółty start ser wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 20-30 minut
2
Smacznego