Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zapiekane naleśniki z mięsem, warzywami i sosem bolońskim Łowicz. Wyjątkowe w smaku, całkiem łatwe w przygotowaniu i oryginalne. Dostarczają wielu niezapomnianych smakowych wrażeń i smakują zarówno małym, jak i dużym. Kto powiedział, że naleśniki muszą być na słodko. Ja lubię bawić się w kuchni i do stworzenia moich wyjątkowych naleśników zainspirował mnie sos boloński Łowicz.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
1 | Pęczek |
tymianek
|
|
1 | Szklanka |
Śmietana 30%
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
0.5 | Szklanki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Szklanka |
Woda gazowana
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Łyżki |
groszek zielony konserwowy
|
|
3 | Łyżki |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Szklanka |
Ser mozzarella
|
|
5 | Sztuk | ||
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |