Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czy naleśniki można przyrządzić w wykwintny sposób? Oczywiście, że tak! Nasza propozycja to zapiekane naleśniki, wypełnione czekoladowym sosem na bazie kakao z dodatkiem śmietanki. A na przełamanie słodyczy? Idealnie sprawdzą się morele!
Ciasto naleśnikowe: |
|||
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Jajka
|
|
600 | Mililitrów |
mleko
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Krem: |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Serek kremowy
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
1.5 | Szklanki |
Morele
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
150 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
3 | Sztuki |
Morele
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |