Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Naleśniki nadziewane mięsem z warzywami i sosem meksykańskim, zapieczone z żółtym serem.
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
0.5 | Szklanki |
Woda gazowana
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
500 | Gramów | ||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
0.2 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.2 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Puszka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
100 | Gramów |
ser żółty
|
|
4 | Sztuki | ||
0.5 | Sztuki | ||
0.5 | Sztuki |
Sok z limonki
|
|
0.5 | Pęczka |
Natka pietruszki
|
|
0.1 | Łyżeczki |
sól
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |