Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pozytywnie zakręcony obiad z równie zakręconymi szparagami! Masz dosyć nudnych dań? My również! Sprawdź nasz przepis na nieszablonowy obiad z wykorzystaniem: makaronu świderki, szynki parmeńskiej, zielonych szparagów, szpinaku baby, parmezanu, oliwy z oliwek, czosnku, pestek dyni, ziaren słonecznika i gałki muszkatołowej.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Szynka parmeńska
|
|
10 | Sztuk |
szparagi zielone
|
|
100 | Gramów |
Szpinak BABY
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
25 | Gramów |
pestki dyni
|
|
25 | Gramów |
ziarna słonecznika
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Szczypty |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |