Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polecam pyszne zakręcone i bezglutenowe muffinki kakaowe z serem. W święta każdy na pewno piecze sernik i czasem zostaje nam ser. Warto wykorzystać go do zrobienia muffinek, z których najbardziej ucieszą się najmłodsi. Święta to okres na cytrusy, więc przed zjedzeniem pomarańczy można zetrzeć z nich skórkę aby wykorzystać ją do wypieków!
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
Mąka gryczana
|
|
55 | Gramów |
Mąka ryżowa
|
|
55 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
150 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżka |
śmietana 18%
|
|
0.33 | Szklanki |
olej
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
Masa serowa: |
|||
170 | Gramów |
ser biały
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |