Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zabajone to deser na bazie żółtek, cukru i likieru. Z dodatkiem kakao i rumu, ten deser nabierze nowego charakteru. Musisz spróbować go w tej odsłonie, obowiązkowo z brzoskwinią.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
60 | Mililitrów |
rum
|
|
3 | Sztuki |
Brzoskwinia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |