0

Składniki

1 Opakowanie
2 Sztuki
Jaja L
1 Łyżka
Jogurt grecki
1 Szczypta
chili
30 Gramów
Ser cheddar starty
1 Szczypta
sól, pieprz
0.5 Szklanki
Liście szpinaku
1 Sztuka
pomidor
0.25 Sztuki
cebula czerwona
2 Łyżki
Olej roślinny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ubić jajka na jasnożółty kolor, dodać jogurt naturalny, przyprawy i pokruszone płatki kukurydziane.
  2. Skroić liście szpinaku, pomidora w kosteczkę, a cebulę w pióra.
  3. Przelać masę na rozgrzaną patelnię i smażyć na jednej stronie do całkowitego ścięcia.
  4. Przełożyć na talerz. Na jednej połowie ułożyć pokrojone warzywa, przykryć drugą połową. Wierzch posypać startym serem i płatkami.

Podobne przepisy

Tagliatelle Lubella Pełne Ziarno z krewetkami i bakłażanem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Tagliatelle Lubella Pełne Ziarno z krewetkami i bakłażanem

Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem i kaparami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem i kaparami

Spaghetti Lubella Pełne Ziarno z boczkiem i chili

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti Lubella Pełne Ziarno z boczkiem i chili

Enchiladas wegańskie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Enchiladas wegańskie

Pączki serowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pączki serowe

Czekociasto z patelni

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Czekociasto z patelni

Makaron pełne ziarno spaghetti z boczkiem, pieczarkami i ja...

Przepis
Średni Do 40 min
Makaron pełne ziarno spaghetti z boczkiem, pieczarkami i jajkiem

Naleśniki razowe z kakao

Przepis
Łatwy Do 15 min
Naleśniki razowe z kakao

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!