Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wytrawne paluszki z gofrów w towarzystwie pikantnych dipów sprawdzą się idealnie jako przekąska do kibicowania! Samo przygotowanie ich nie zajmuje dużo czasu, a na pewno ucieszą podniebienia wszystkich domowników i przyjaciół zaproszonych na mecz!
Gofry: |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
jajka zerówki
|
|
1.5 | Szklanki |
Maślanka
|
|
0.5 | Szklanki |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dip jasny: |
|||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
6 | Łyżek |
majonez Krakus
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Ostra papryka w proszku
|
|
Dip ciemny: |
|||
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Suszona bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |