Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wytrawna wersja z ciasta francuskiego - nadziewana rolada szynką i serem. Idealny przepis na spotkanie ze znajomymi.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka |
mozzarella
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
mleko
|
|
15 | Dekagramów |
Ser gouda tłusty
|
|
15 | Dekagramów |
Szynka wiejska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |