Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyrolowaną kanapkę można robić ze składnikami, na które mamy ochotę lub które mamy akurat w lodówce. Można tutaj kombinować na różne sposoby, a każdy na pewno będzie smaczny. Pieczywo kroić na plastry, jak roladę. Kanapeczki najlepsze są na ciepło, aczkolwiek i na zimno stanowi smaczną przekąskę.
300 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
25 | Gramów |
drożdże
|
|
500 | Gramów |
Mąka pszenna chlebowa
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
20 | Dekagramów |
szynka
|
|
20 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |