Wypaski z tuńczykiem i papryką

m7
Wypaski z tuńczykiem i papryką

0

0 / 0

Ten przepis jest świetny na śniadania, kolacje i imprezy. Wypaski można podawać do piwa ;)

6

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

0.25 kostka masło

1 szt. bagietka z ziarnami

1 szt. sałata

1 szt. tuńczyk w oleju

1 szt. ser pleśniowy

1 szt. papryka czerwona

Przygotowanie


1

Posmaruj bagietkę masłem i ułóż na niej najpierw sałata potem tuńczyk, ser pleśniowy i pokrojona w plastry paprykę czerwoną.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1612

kcal

Białka

93

gram

Węglowodany

98

gram

Tłuszcze

91

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły