Wypaski z tuńczykiem i papryką
m7
Ten przepis jest świetny na śniadania, kolacje i imprezy. Wypaski można podawać do piwa ;)
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1612
kcal
Białka
93
gram
Węglowodany
98
gram
Tłuszcze
91
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Ten przepis jest świetny na śniadania, kolacje i imprezy. Wypaski można podawać do piwa ;)
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
0.25 kostka masło
1 szt. bagietka z ziarnami
1 szt. sałata
1 szt. tuńczyk w oleju
1 szt. ser pleśniowy
1 szt. papryka czerwona
Przygotowanie
Posmaruj bagietkę masłem i ułóż na niej najpierw sałata potem tuńczyk, ser pleśniowy i pokrojona w plastry paprykę czerwoną.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1612
kcal
Białka
93
gram
Węglowodany
98
gram
Tłuszcze
91
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.