Wypaski z tuńczykiem i papryką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Wypaski z tuńczykiem i papryką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976331551.jpeg&w=3840&q=75)
Ten przepis jest świetny na śniadania, kolacje i imprezy. Wypaski można podawać do piwa ;)
0
0 / 0
Ten przepis jest świetny na śniadania, kolacje i imprezy. Wypaski można podawać do piwa ;)
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
0.25 kostka masło
1 szt. bagietka z ziarnami
1 szt. sałata
1 szt. tuńczyk w oleju
1 szt. ser pleśniowy
1 szt. papryka czerwona
Przygotowanie
1
Posmaruj bagietkę masłem i ułóż na niej najpierw sałata potem tuńczyk, ser pleśniowy i pokrojona w plastry paprykę czerwoną.