Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proponuję danie z dodatkiem orzechów, dobrze na przedświąteczną zakąskę dla zaproszonych gości lub na rodzinny obiad. Wymaga poświęcenia czasu w kuchni. Ale wysiłek z pewnością przyniesie zadowalające efekty.
1 | Łyżeczka |
Wino czerwone
|
|
500 | Gramów | ||
35 | Gramów |
parmezan
|
|
0.25 | Szklanki |
wino białe wytrawne
|
|
0.75 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |