Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proste danie, którym na pewno zaskoczysz gości, można je podać np. na elegancką kolację
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
200 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
8 | Sztuk | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |