Wstążki z cukinią ze smażonymi pieczarkami w sosie sojowym
lubella
0
0 / 0
15 minut wystarczy, by cieszyć się pysznym obiadem. Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, pieczarki i kilka innych dodatków i gotowe! Smacznego!
8
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. wstążki z cukinią lubella
100 g brązowe pieczarki
6 łyżka sos sojowy
3 łyżka olej rzepakowy
2 łyżka masło
40 g parmezan
1 szcz. ostra papryka w proszku
2 łyżeczka posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
1
Przygotować Danie na ciepła według wskazówek na opakowaniu.
2
Sos sojowy wymieszać z olejem oraz ostrą papryką, dodać pieczarki pokrojone w plastry, delikatnie przemieszać, usmażyć na rozgrzanym maśle i dodać do gotowej potrawy.
3
Przed podaniem posypać tartym serem oraz zieleniną.