Wstążki z cukinią ze smażonymi pieczarkami w sosie sojowym
lubella
15 minut wystarczy, by cieszyć się pysznym obiadem. Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, pieczarki i kilka innych dodatków i gotowe! Smacznego!
Wartości odżywcze na porcję
Energia
775
kcal
Białka
27
gram
Węglowodany
63
gram
Tłuszcze
45
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
15 minut wystarczy, by cieszyć się pysznym obiadem. Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, pieczarki i kilka innych dodatków i gotowe! Smacznego!
8
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. wstążki z cukinią lubella
100 g brązowe pieczarki
6 łyżka sos sojowy
3 łyżka olej rzepakowy
2 łyżka masło
40 g parmezan
1 szczyp. ostra papryka w proszku
2 łyżecz. posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
Przygotować Danie na ciepła według wskazówek na opakowaniu.
Sos sojowy wymieszać z olejem oraz ostrą papryką, dodać pieczarki pokrojone w plastry, delikatnie przemieszać, usmażyć na rozgrzanym maśle i dodać do gotowej potrawy.
Przed podaniem posypać tartym serem oraz zieleniną.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
775
kcal
Białka
27
gram
Węglowodany
63
gram
Tłuszcze
45
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.