Wstążki z cukinią ze smażonymi pieczarkami w sosie sojowym

lubella
Wstążki z cukinią ze smażonymi pieczarkami w sosie sojowym

0

0 / 0

15 minut wystarczy, by cieszyć się pysznym obiadem. Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, pieczarki i kilka innych dodatków i gotowe! Smacznego!

8

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. wstążki z cukinią lubella

100 g brązowe pieczarki

6 łyżka sos sojowy

3 łyżka olej rzepakowy

2 łyżka masło

40 g parmezan

1 szczyp. ostra papryka w proszku

2 łyżecz. posiekana natka pietruszki

Przygotowanie


1

Przygotować Danie na ciepła według wskazówek na opakowaniu.

2

Sos sojowy wymieszać z olejem oraz ostrą papryką, dodać pieczarki pokrojone w plastry, delikatnie przemieszać, usmażyć na rozgrzanym maśle i dodać do gotowej potrawy.

3

Przed podaniem posypać tartym serem oraz zieleniną.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

775

kcal

Białka

27

gram

Węglowodany

63

gram

Tłuszcze

45

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły