Wstążki z cukinią ze smażonymi pieczarkami w sosie sojowym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Wstążki z cukinią ze smażonymi pieczarkami w sosie sojowym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975859629.jpeg&w=3840&q=75)
15 minut wystarczy, by cieszyć się pysznym obiadem. Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, pieczarki i kilka innych dodatków i gotowe! Smacznego!
0
0 / 0
15 minut wystarczy, by cieszyć się pysznym obiadem. Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, pieczarki i kilka innych dodatków i gotowe! Smacznego!
8
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. wstążki z cukinią lubella
100 g brązowe pieczarki
6 łyżka sos sojowy
3 łyżka olej rzepakowy
2 łyżka masło
40 g parmezan
1 szczyp. ostra papryka w proszku
2 łyżecz. posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
Przygotować Danie na ciepła według wskazówek na opakowaniu.
Sos sojowy wymieszać z olejem oraz ostrą papryką, dodać pieczarki pokrojone w plastry, delikatnie przemieszać, usmażyć na rozgrzanym maśle i dodać do gotowej potrawy.
Przed podaniem posypać tartym serem oraz zieleniną.