Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bób - roślina strączkowa o wielu wartościach odżywczych. Zawiera m.in. dużo białka oraz kwasu foliowego. Warto zatem dołączyć go do diety. Najlepiej zrobić to z naszym przepisem na pyszne danie z bobem i rukolą!
50 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Rukola
|
|
1 | Sztuka |
Bób
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
parmezan
|
|
6 | Łyżek |
masło
|
|
3 | Łyżki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |