Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wstążki w śmietanie - pyszny przepis na makaron al dente z piersią z kurczaka, pomidorkami koktajlowymi, świeżą bazylia i parmezanem. Wystarczy 15 minut, aby przygotować to niezwykle smaczne i proste danie.
200 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
sól
|
|
1 | Sztuka |
świeża bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |