Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa klasycznej kuchni włoskiej. Ponieważ łatwo i szybko można ją przyrządzić, nadaje się dla osób, dla których doba ciągle bywa za krótka a chcących zadowolić swoje podniebienia jak i zaproszonych na kolację przyjaciół.
125 | Mililitrów |
Śmietana 22%
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
400 | Gramów | ||
80 | Gramów |
masło
|
|
120 | Gramów |
parmezan
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |