Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla wszystkich miłośników makaronu :) najlepiej podawać z sałatką z pomidorów.
0.5 | Kilograma |
Polędwica lub zrazówka wołowa pokrojona w
|
|
1.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
0.25 | Litra |
Olej roślinny
|
|
0.5 | Szklanki |
Ser cheddar starty
|
|
0.5 | Szklanki |
Tarta bułka
|
|
2 | Szklanki |
Makaronu nitki lub kolanka (ugotowany)
|
|
1 | Sztuka |
Jajko roztrzepane
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |