Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wprowadź do swojej kuchni odrobinę Azji w najszlachetniejszej, choć nieco spolszczonej postaci! Przygotuj polędwicę wołową po tajsku z krojonymi w paski warzywami i smakowitymi przyprawami. Podaj ją wraz z ryżem i świeżą kolendrą.
200 | Gramów |
Polędwica wołowa
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Puszka |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Puszka |
groszek zielony konserwowy
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
olej ryżowy
|
|
2 | Łyżki |
Ketchup pikantny Kotlin
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżeczki |
Kurkuma
|
|
3 | Łyżeczki |
suszony imbir
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
3 | Gałązki |
Świeża kolendra
|
|
1 | Łyżka |
Olej roślinny
|
|
1 | Opakowanie |
ryż biały
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |