Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto delikatnie kakaowa wersja jednego z najbardziej tradycyjnych europejskich dań – gulaszu wołowego. Odpowiednio doprawiona, esencjonalna i mocno rozgrzewająca. Gulasz wymaga długiego duszenia, ale smak całkowicie wynagradza czekanie. Idealnie sprawdzi się jako pożywny i sycący obiad bądź kolacja. Smacznego!
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
1.5 | Kilograma |
Wołowina
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
250 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
400 | Mililitrów |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
1 | Szczypta | ||
3 | Sztuki |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
batat
|
|
2 | Łodygi |
seler naciowy
|
|
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
Cukier brązowy
|
|
0.75 | Łyżeczki |
Kolendra mielona
|
|
0.75 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
chili
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |