Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pachnące, włoskie spaghetti króluje również w Polsce. To przepis na polską wersję tego włoskiego dania.
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
3 | Szczypty |
bazylia
|
|
1 | Puszka | ||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
3 | Sztuki | ||
6 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
6 | Sztuk |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Kilograma | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |