Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Biscotti to włoskie ciasteczka poddane dwukrotnemu pieczeniu, dzięki czemu zachowują niezwykłą kruchość i chrupkość. My w naszej ciasteczkowej propozycji połączyliśmy tradycyjnie dużą ilość migdałów ze wspaniałym czekoladowym aromatem. Biscotti najlepiej smakują maczane w filiżance gorącej czekolady, herbaty lub kawy.
35 | Gramów | ||
![]() |
|||
225 | Gramów | ||
![]() |
|||
35 | Gramów |
masło
|
|
125 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
100 | Gramów |
migdały
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |