Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo lubię śledzie pod każdą postacią i włoską kuchnię, więc postanowiłam połączyć te smaki i ku mojemu zaskoczeniu wyszło coś, co do dzisiejszego dnia jest przysmakiem moich domowników. Szybka przekąska z gotowych produktów – idealna, gdy podczas imprezy jedzenie ubywa w zastraszającym tempie.
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
650 | Gramów |
Śledzie z cebulką w oleju
|
|
1 | Sztuka |
Czerwona bazylia
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
Suszone pomidory w zalewie
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |