Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Placek dość trudny do wykonania i czsochłonny. Posiadam go z przepisów teściowej.
20 | Mililitrów |
spirytus
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1.5 | Kostki |
masło
|
|
0.25 | Kostki |
margaryna
|
|
200 | Gramów |
herbatniki
|
|
450 | Gramów |
Delicje wiśniowe
|
|
200 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
50 | Gramów |
Czekolada ciemna
|
|
2.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
6 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
Biszkopt z 3 jaj
|
|
2 | Sztuki |
Budyń wiśniowy
|
|
6 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
Galaretka wiśniowa
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
10 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
15 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |