Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świeże listki szpinaku zawsze nastrajają wiosennie, dlatego proponujemy tę lekką i pyszną sałatkę.
2 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szklanka |
szpinak
|
|
1 | Sztuka |
sałata lodowa
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
20 | Dekagramów |
pierś kurczaka
|
|
0.5 | Szklanki |
oliwki czarne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |