Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kto powiedział, że karp wigilijny musi być tłusty i ciężki?
4 | Szczypty |
sól
|
|
4 | Szczypty |
pieprz czarny
|
|
4 | Szczypty |
przyprawa do ryb
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
280 | Gramów |
ryż biały
|
|
1 | Sztuka |
Karp świeży
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
2 | Sztuki |
seler
|
|
2 | Łyżki |
rodzynki
|
|
2 | Łyżki |
pestki dyni
|
|
2 | Łyżki |
majonez
|
|
2 | Łyżki |
Jogurt naturalny 2%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |