Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Żadne święta nie mogą obejść się bez wigilijnej zupy! Nasza propozycja na ten rok to przepyszny barszcz z kapustą i grzybami.
1 | Kilogram |
kapusta kiszona
|
|
1 | Puszka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.125 | Sztuki |
seler
|
|
2 | Sztuki |
grzyby suszone
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
Olej lniany
|
|
2 | Dekagramy |
marchew
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |