Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.
250 | Mililitrów |
Kwas buraczany
|
|
100 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
700 | Gramów |
burak
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
1.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
500 | Dekagramów |
jabłko
|
|
150 | Gramów |
włoszczyzna
|
|
250 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
grzyby suszone
|
|
3 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Gramy |
pieprz ziarnisty
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
białko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |