Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierogi z kapustą i grzybami od zawsze goszczą w moim domu, zwłaszcza w Wigilię. Ten przepis dostałam jeszcze od mojej Mamy, a Ona od Swojej, tak więc, jest w naszej rodzinie od pokoleń.
1 | Kilogram |
kapusta kiszona
|
|
10 | Dekagramów |
grzyby suszone
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |