0

Składniki

1 Kilogram
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
1 Kilogram
kapusta kiszona
1 Łyżeczka
sól
0.25 Łyżeczki
pieprz
2 Szklanki
woda
4 Szklanki
grzyby suszone
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
olej
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Gotowe pierożki.
  2. zlepianie pierożków.
  3. Gotowanie pierożków.

Opis

Moje ulubione, smaczne i szybkie w przygotowaniu.

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Spaghetti

Przepis
Średni Do 1 godz
Spaghetti

Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Bigos świąteczny

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos świąteczny

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!