Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami

m7
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami

Średnia 0 / 0

Oceń!

Moje ulubione, smaczne i szybkie w przygotowaniu.

9

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


70 porcji

Składniki

1 kg mąka pszenna tortowa lubella

1 kg kapusta kiszona

1 łyżecz. sól

0.25 łyżecz. pieprz

2 szkl. woda

4 szkl. grzyby suszone

1 szt. cebula

3 łyżka olej

2 łyżka olej

Przygotowanie


Gotowe pierożki.

zlepianie pierożków.

Gotowanie pierożków.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

113

kcal

Białka

6

gram

Węglowodany

16

gram

Tłuszcze

2

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły