Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F5506-1702057850648.jpeg&w=3840&q=75)
Moje ulubione, smaczne i szybkie w przygotowaniu.
0
0 / 0
Moje ulubione, smaczne i szybkie w przygotowaniu.
9
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
70 porcji
Składniki
1 kg mąka pszenna tortowa lubella
1 kg kapusta kiszona
1 łyżecz. sól
0.25 łyżecz. pieprz
2 szkl. woda
4 szkl. grzyby suszone
1 szt. cebula
3 łyżka olej
2 łyżka olej
Przygotowanie
1
Gotowe pierożki.
2
zlepianie pierożków.
3
Gotowanie pierożków.