Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kluski z makiem to tradycyjna potrawa wigilijna, która pojawiają się na stołach wielu Polaków. To idealny deser wigilijny dla wszystkich łasuchów.
400 | Gramów |
makaron Lubella łazanki
|
|
![]() |
|||
250 | Gramów |
suchy mak
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
40 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
40 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
30 | Gramów |
rodzynki
|
|
20 | Gramów |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
50 | Gramów |
Jabłka suszone
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
1.6 | Litra |
Wrząca woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |