Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wśród dwunastu potraw wigilijnego stołu nie może zabraknąć oczywiście zupy grzybowej. Jeśli jednak chcesz nieco urozmaicić świąteczną tradycję, możesz podać ją z dodatkiem topinamburu. Jest to roślina, która ma wyjątkowe właściwości. Jest także sprawdzonym sposobem na odchudzanie. Sprawdź jej działanie i wypróbuj nasz sprawdzony przepis.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
2 | Opakowania | ||
1.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka |
SZALOTKA
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
150 | Mililitrów |
śmietana 12%
|
|
2 | Sztuki |
bulwa topinamburu
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz czerwony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |