Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wspaniały i słodki deser na zakończenie wigilijnej wieczerzy, jednak nie wszyscy za nią przepadają.
100 | Mililitrów |
miód pszczeli
|
|
0.33 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
Mak niebieski
|
|
1 | Szklanka |
Ziarno pszenicy
|
|
5 | Sztuk |
Daktyle
|
|
5 | Sztuk |
Figi suszone
|
|
1 | Sztuka |
Aromat migdałowy
|
|
2 | Łyżki |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
3 | Łyżki |
rodzynki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |