Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Na obiad - wieprzowinka po syczuańsku z warzywami, pyszne lekko pikantne danie
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
0.25 | Łyżeczki |
chili
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
0.5 | Sztuki |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
Sos:
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
4 | Łyżki |
woda
|
|
40 | Dekagramów |
Polędwica wieprzowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |